Produkteditor 1: Oversigt

prodEdit ribbon 

Her er en kort introduktion til de vigtigste funktioner. Læg mærke til, at hele processen understøttes.

Importer data: Du får priser fra grossisten. Med et klik importeres de til produkteditoren på et separat importark, hvor de forberedes til brug i shoppen.

Sammenlign data: De netop importerede produkter sammenlignes med de eskisterende, så du f.eks. kan vælge kun at arbejde med nye produkter. Du bruger også funktionen til at markere produkter som er udgået af grossistens sortiment.

Overfør data: Når du har valgt evt. nye produkter, tilføjes de til shopsortimentet med denne knap. Kun relevante data overføres. Det sættes op en gang for alle.

Vælg visning: Det er en generel funktion til at vælge hvilke produkter og data (rækker og kolonner) du vil arbejde med. På dette trin i processen kan du f.eks. vælge kun at kikke på de nye produkter.

Rediger produkt: Du kan enten redigere direkte i arket eller bruge denne knap til at få overblik over alle information omkring et enkelt produkt i en overskuelig dialogboks.

Standardisér data: I de fleste shopsystemer skal du angive forskellige indstillinger for at importen lykkes. Med denne knap påføres automatisk sprogkode, valutakode mm. ligesom data kan tilpasses (decimalkomma til punktum) osv. Det er indstillinger, der opsættes en gang for alle.

Kommentar: Du kan påføre noter til alle produkter.

Gå til toppen