Excel formler


xlEasy formler

Byggeklodsen

Hele kernen i Excel er formler og funktioner. Med Excel får vi et avanceret byggesæt, så vi kan bygge små, store eller megastore konstruktioner. Der er 320 indbyggede funktioner, der kan kombineres til et uendeligt antal formler sammen med tekst og tal. Hvis det ikke er nok, kan man bare lave sine egne funktioner.

xlEasy Formler

I stedet for at læse om funktioner og formler, er det meget mere interessant at prøve dem. Når du sidder med et bestemt problem, er det mere direkte at finde både oversigt og eksempler i et regneark. Så kan du på stedet afprøve forskellige muligheder og vælge den, du skal bruge.

Det er lige hvad du får med xlEasy Formler: Et regneark med formler og eksempler. Ikke bare formler - du får alle de indbyggede funktioner og mange eksempler.

xlEasy Formler

Der er pt. fire formelsamlinger:

  • Dato: 21 datofunktioner samt gode eksempler. Hvordan skriver du formlen, der finder sidste dag i en bestemt måned? Desuden er der en grundig gennemgang af hvordan man finder ugenummer til en dato - en af de rigtige tricky ting. Du finder også formler til skudår, antal arbejdsdage i en måned mm.
  • Database & opslag: 25 database- og opslagsfunktioner samt eksempler, du selv kan eksperimentere med.
  • Tekst: 22 funktioner til arbejde med tekst, så du f.eks. kan returnere fornavnet af 'Anders And'.
  • Information & Logiske: 24 funktioner. Eksemplerne er f.eks. en formel til at returnere filnavn og placering på den aktive projektmappe.

Når du kommer til arket med funktionerne, er der beskrivelse og eksempel til alle. Du kan rette (F2) og afprøver dine egne.

Gå til toppen