Pro+ Arbejdsplan

Book medarbejdere, lokaler, biler ...

Projektplanerne håndterer projekter, mens Arbejdsplanen håndterer opgaver på dags- og timebasis. Arbejdsplanen har den samme  projektstruktur, men fokus er på disponering af ressourcer (medarbejdere, biler m.v.) på timer og dag.

Planlæg med PRO+ arbejdsplan
 

Arbejdsplanen er i familie med Projektplanen og værktøjet og koncepterne er de samme. F.eks. kan du arbejde med ToDo-lister, opgaver i Outlook o.s.v.

Arbejdsplanen dækker 53 uger, og du kan selv vælge periode når du går i gang: Et kalenderår, juli - juni o.s.v. Du arbejder med visninger, så det er nemt at vælge en visning med f.eks. 4 uger uden weekender.

 

Ring 20 11 22 10 og få en online demo

Eksempel: Arbejdsplan for en medarbejder

Når alle opgaver for en periode er booket, kan hver medarbejder få sin egen arbejdsplan: Vælg medarbejderens visning. Opret evt. en ToDo-liste.

Planlægning: Forberedelse

Der er tre måder at planlægge på: Manuelt (skriv løs), Automatisk I (så tidligt som muligt) og Automatisk II (fordel ligeligt). De automatiske forudsætter, at medarbejdere (ressourcer) er oprettet først med initialer og daglig tilgængelighed (timer). Medarbejderne skal også skrives ind i totaloversigten øverst.

Fridage, interne projekter osv. kan også oprettes så de indgår i planlægningen.

Planlægning: Booking

Planlægningen starter med, at du opretter en opgave med beskrivelse og estimeret tid (i timer). Tildel opgaven til en medarbejder. Vælg en planlægsningmetode:

Manuel

Fordel timerne ved at skrive direkte i arket. Fordel f.eks. en opgaver på 18t med 4t + 7t + 4t +3t over 4 dage. Du kan se weekender og ferier og øverst opdateres totaloversigten løbende. Overbookninger i forhold til medarbejderens kapacitet vises med rød fremhævning.

Automatisk: Snarest muligt

Klik på den første dag, der skal bookes. Vælg "Book". Hvis der skal bookes 18t med start torsdag, skrives 7t torsdag og fredag samt 4t mandag - hvis den pågældende ikke har booket andre opgaver de pågældende dage.

Bookingen tager højde for weekender, fælles ferier (jul, påske), individuelle fridage/-timer og andre bookninger.

Automatisk: Ligelig fordeling

Klik på to eller flere dage. Vælg "Book". Timestimatet fordeles ligeligt på de markerede dage. Der tages ikke højde for fridage, andre bookninger osv.

Du kan fordele over flere perioder. Klik f.eks. på 4 fredage og vælg "Book". 8t fordeles med 2t pr. fredag.

ProjectTools og Arbejdsplan

En løsning består af xlEasy ProjectTools + Arbejdsplan-skabelon + workshop + support + dokumentation. Forskellen til en ProjectTools Pro-løsning er, at du får en anden skabelon. Det er samme værktøj, der installeres hos brugerne.

Den samme bruger kan derfor arbejde med både projekt- og arbejdsplan-skabeloner.

 

Gå til toppen