logo

Tidsplan

Der er rigtig mange muligheder for at få tilpasset din personlige projektskabelon, så den passer lige til din og din virksomheds situation. Se her nogle af de muligheder, du kan vælge. For at få den bedste oplevelse, skal du bestille en online demo. Indtil da kan du kikke herunder.
 
Projektfunktion: Opret opgaver direkte i arket.Hver opgave har en startdato, en varighed og en (beregnet) slutdato. Startdato og varighed kan skrives direkte i kolonnerne, men der er flere andre måder at arbejde med tidsplanen på.
Start og slut for opgaverne opsamles på delprojektet, og delprojekternes start/slut opsamles på projektet.
Projektfunktion: Opret opgaver direkte i arket. Det er en fordel at arbejde med varighed i stedet for slutdato. Det betyder nemlig at du kan vælge at planlægge med kalenderdage eller arbejdsdage. En annoncekampagne skal måske køre 14 dage, dvs. alle dage i to uger. Et byggearbejde varer måske 14 dage, men ligger stille i weekender. Vælg selv din planlægningsmetode.
Projektfunktion:Gantt-diagrammet tegnes automatisk.

Vælg om weekender skal vises eller skjules. Du kan vedligeholde tidsplanen på flere måder:

  • Tast startdato og varighed direkte i arket
  • Marker perioden i Ganttkortet og klik Tegn Gantt
  • Indtast startdato og slutdato i dialogboks

Desuden kan du nemt flytte en periode: Marker en eller flere opgaver. Klik Flyt opgave og tast f.eks. +5 (start 5 dage senere) eller -2u (start 2 uger tidligere).

Projektfunktion: Opret opgaver direkte i arket.

Du kan vise helligdage, ferier mm. i Gantt-kortet. Hvis du planlægger med arbejdsdage tages hensyn til både weekender og feriedage. Du vedligeholder selv kalenderen. 

Projektfunktion: Opret opgaver direkte i arket.

Du kan nemt indstille visningen af Gantt-kortet:

  • Vælg startdato, dvs. første dag, der vises i Gantt-kortet
  • Vælg om Gantt-kortet skal vise dage eller uger
  • HVis visningen er dage: Skal weekender vises eller skjules?

Som standard kan der vises op til 6 måneder i dagsvisning og 12 måneder (53 uger) i ugevisning.

Projektfunktion: Opret opgaver direkte i arket.

Hvis du arbejder med standardfaser i projekter - f.eks. udvikling, test, implementering og aflevering - kan projektplanen leveres med en fase-visning, hvor hver Gantt-linje viser flere faser.

Projektfunktion: Opret opgaver direkte i arket. Du kan vælge mellem 10 farver på Gantt-linjerne. Farverne kan du selv ændre. Den sidste farve (rød) er tænkt anvendt til visning af milepæle og får også opgavenavnet til at skifte farve.

Udvalgte funktioner

Projektfunktion: Opret opgaver direkte i arket. Tegn Gantt. Brug musen til at markere en opgaves varighed på Ganttkortet. Funktionen indstiller nu de rigtige datoer og antal kalenderdage. Du kan også gøre det med tastaturet.
Projektfunktion: Opret opgaver direkte i arket. Flyt opgaver. Funktionen flytter de markerede opgaver frem/tilbage med x dage/uger.